OM OSS    RESTAURANG REGISTRERING    NYHETSBREV PRENUMERATION    KONTAKT

Om e - takeaway.se

Välkommen till e-takeaway Sweden AB's informationssida.

Här hittar du information om e-takeaway och vi som står bakom företaget:

Mer än 10 års erfarenhet

Företaget började med förvärvet av domännamnen www.e-takeaway.dk och www.etakeaway.dk mitten av juni 2001. Efter utvickling av affärsplan, registrering av företaget e-takeaway (ApS i DK) i januari 2002 , färdigställning av databasen och registreringen och de första restauranger, blev e-takeaway lancerat i mitten av januari 2003 och firade således de första 5 åren på nätet i januari 2008 .

Gazelle och E-handelscertificering

e-takeaway har genom åren fått ett antal utmärkelser - bland annat har vi blivit utvald till årets Gasellföretag 2013, har vi blivit nominerat för e-handelspriser under flera år, vi har vunnit flera mobil app award priser, inklusive " Bästa danska app 2012", och vi har fått e-märket från eCommerce Foundation, som första danska mat portal.

Vår vision:

Namnet e-takeaway är en förkortning av elektronisk hämtmat. e-takeaway kommer att skapa det bästa och mest lättillgängliga utbudet av take-away mat på nätet, på surfplattor och på smartphones - allt på ett ställe . Med kund i fokus kommer att e-takeaway erbjuda de bästa tjänsterna för att beställa takeaway mat på nätet, på surfplattor och på smartphones och därmed förbättra samspelet mellan restauranger och deras kunder. e-takeaway kommer att utveckla och förbättra restaurangernas affärsprocesser och därmed bidra till branschens fortsatta tillväxt och förbättrade tjänster - till glädje för både restaurangen och kunderna .

Vår mission:

e-takeaway har ett tydligt fokus:
Att vara den mest användarvänliga leverantör av takeaway mat på nätet, på surfplattor och på smartphones För att hjälpa krögare att marknadsföra och sälja sina produkter på nätet, på surfplattor och på smartphones har det största och bredaste sortiment av takeaway mat på nätet, på surfplattor och på smartphones att utveckla och förbättra beställningsprocessen av takeaway mat i Sverige

Kort sagt : Ökad försäljning , bättre service och ökat samarbete.
OM E-TAKEAWAY

FÖR RESTUARANGER

Är du restaurangägare och vill veta mer om villkoren för att jobba med oss, registrera ditt intresseanmälan här
REGISTRERA
NYHETSBREV

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få löpande information om nya restauranger eller vad som händer hos oss
PRENUMERERA
BÄSTA MOBIL APP

Copyright 2016 e-takeaway.